Friday, November 3, 2017

Bengkung Moden Bertulang (8 bone steel corset)

Assalamualaikum suma...
Alhamdulillah masih berkesempatan utk menulis lg di blog yg telah lama x di update ni..
Almaklum la bz dgn babyzahra yg dah masuk proses melasak tu..
sume die nak buat...

ok la x nak crite byk.. la ni aku ade wat bisnes kecil2 lan..
Bisnes bengkung in the house..
Dah start a few month ago..
Mmg sebelum ni aku ade jgk jual a few item, but that 1 is suka2..
But this bengkung is more serius than before..
Korang nak tau ape yg mendorong aku utk jual bengkung ni?.
Even sebelum ni aku ni punya la xberapa berminat sgt dgn any of business..

Firstly, aku mencari bengkung terbaik dan bajet utk
mencover perut I yg slalu ditegur naik dgn gahnya selepas bersalin..
Macam2 jenis bengkung aku try, tp kain x best dgn cepat koyaknya, bergulung, and sakit bila pakai..
Sampai la aku jumpa bengkung ni kat 1 online seller tu..
aku try beli 2..
satu jenis hat yg aku jual ni, n lagi 1 yg jenis ade lubang2 ...
both bengkung bertulang..
and then, aku wat comparison, which 1 is better..
ternyata mesti la aku pilih yg aku jual ni kan..
this is the best ever bengkung yg aku pernah try..

kain lembut
x panas 
bertulang n x sakit kan badan 
(double bone, single bone)

this 1 is pengakuan yg sejujur-jujurnya tau.. aku x tipu..
ni antara feedback dari customer aku yg dah try..





Jom cuci mata tgk gambar2 bengkung ni..















kalau korang nak order boleh refer kat link bwh ni k..

Check out this item on Lazada! 8 Bone Steel Corset  & 15-pin/hook (Beige Color) 
http://www.lazada.com.my/

Shopee Shop





TQ for reading...

No comments:

Post a Comment