Tuesday, March 7, 2017

Peraduan untuk menang Emas Pandora



Hi uoollsss.. pe kaba sume.. maaf la sbb aku dah lame x bersiaran di blog ni..
almaklumla sedikit bizi dgn kehidupan sekarang.. 
arini aku cume nak share something kat uollss.. 
sejak dah jadi mak org ni aku ade hobi terbaru..
suka sangat dgn brg kemas..
bende ni aku perasan masa zahra dlm perut lg..
masa tu tak ingat pregnant bape bulan..
suka sgt cuci mata tgk brg kemas.. x kisah la dlm FB ke.. kat blog ke.. kat kedai online ke..
padahal sebelum kahwin aku x heran pn dgn sume tu..
siap aku ade jgk la beli a few charms + beads ..
dah ade 3 item dah.. eleh.. baru 3 ??.. haha... 
terhenti seketika bab mengumpul emas pandora sbb skarang aku beli gold bar sikit2..
ok.. yg gold bar tu kita crite len kali k..
la ni aku nak share 1 contest yg uoollsss boleh join utk menang pandora ni.. 
aku pun baru join.. moh la kita cuba sesama..
korang klik kat link bawah ni je


Peraduan ni berkonsepkan Pandora serta barangan emas yang lain bernilai RM 10K sempena ulang tahun Gull Jewellery yang pertama pada:
Sabtu, 25hb March 2017




orang kate sharing is caring kan.. join contest ni free je.. moh le kite..