Friday, November 3, 2017

Bengkung Moden Bertulang (8 bone steel corset)

Assalamualaikum suma...
Alhamdulillah masih berkesempatan utk menulis lg di blog yg telah lama x di update ni..
Almaklum la bz dgn babyzahra yg dah masuk proses melasak tu..
sume die nak buat...

ok la x nak crite byk.. la ni aku ade wat bisnes kecil2 lan..
Bisnes bengkung in the house..
Dah start a few month ago..
Mmg sebelum ni aku ade jgk jual a few item, but that 1 is suka2..
But this bengkung is more serius than before..
Korang nak tau ape yg mendorong aku utk jual bengkung ni?.
Even sebelum ni aku ni punya la xberapa berminat sgt dgn any of business..

Firstly, aku mencari bengkung terbaik dan bajet utk
mencover perut I yg slalu ditegur naik dgn gahnya selepas bersalin..
Macam2 jenis bengkung aku try, tp kain x best dgn cepat koyaknya, bergulung, and sakit bila pakai..
Sampai la aku jumpa bengkung ni kat 1 online seller tu..
aku try beli 2..
satu jenis hat yg aku jual ni, n lagi 1 yg jenis ade lubang2 ...
both bengkung bertulang..
and then, aku wat comparison, which 1 is better..
ternyata mesti la aku pilih yg aku jual ni kan..
this is the best ever bengkung yg aku pernah try..

kain lembut
x panas 
bertulang n x sakit kan badan 
(double bone, single bone)

this 1 is pengakuan yg sejujur-jujurnya tau.. aku x tipu..
ni antara feedback dari customer aku yg dah try..





Jom cuci mata tgk gambar2 bengkung ni..















kalau korang nak order boleh refer kat link bwh ni k..

Check out this item on Lazada! 8 Bone Steel Corset  & 15-pin/hook (Beige Color) 
http://www.lazada.com.my/

Shopee Shop





TQ for reading...

Tuesday, March 7, 2017

Peraduan untuk menang Emas Pandora



Hi uoollsss.. pe kaba sume.. maaf la sbb aku dah lame x bersiaran di blog ni..
almaklumla sedikit bizi dgn kehidupan sekarang.. 
arini aku cume nak share something kat uollss.. 
sejak dah jadi mak org ni aku ade hobi terbaru..
suka sangat dgn brg kemas..
bende ni aku perasan masa zahra dlm perut lg..
masa tu tak ingat pregnant bape bulan..
suka sgt cuci mata tgk brg kemas.. x kisah la dlm FB ke.. kat blog ke.. kat kedai online ke..
padahal sebelum kahwin aku x heran pn dgn sume tu..
siap aku ade jgk la beli a few charms + beads ..
dah ade 3 item dah.. eleh.. baru 3 ??.. haha... 
terhenti seketika bab mengumpul emas pandora sbb skarang aku beli gold bar sikit2..
ok.. yg gold bar tu kita crite len kali k..
la ni aku nak share 1 contest yg uoollsss boleh join utk menang pandora ni.. 
aku pun baru join.. moh la kita cuba sesama..
korang klik kat link bawah ni je


Peraduan ni berkonsepkan Pandora serta barangan emas yang lain bernilai RM 10K sempena ulang tahun Gull Jewellery yang pertama pada:
Sabtu, 25hb March 2017




orang kate sharing is caring kan.. join contest ni free je.. moh le kite..