Friday, June 26, 2015

cara nak aktifkan job di rumah


hai kengkawan...arini mood baik tu mcm dtng blk..
sbbnya arini aku nak bg tau sesuatu..
baru je wat payment untuk dapat panduan Jobdirumah semalam..
tp arini dah dapat username n password..


wah.. cepat je kan..
x sabar nak tggu buku panduan sampai..
mmg boleh je baca online..just follow link yg admin kasi..
tp lg best klu dpt belek sendiri buku tu depan mata..
cara nak aktifkan keahlian ni senang je...
just transfer online je..
wat payment  kat link bawah ni..
 jobdirumah..
selesai je wat payment
then lepas tu emailkan bukti pembayaran ke byr@jobdirumah.com
pastu tunggu la admin emailkan username n password kite..
macam gambar kat atas tu..
meh le kita cuba sesama...
x rugi pn...byr RM50 sahaja utk pendaftaran....
usaha tangga kejayaan...
caiyok2..


keep it up...



2 comments:

  1. Assalam Mizz N. Tumpang tanya, sy br smlm join JDR ni tp bila nk submit proposal tu, ada note profil x complete. sy dah isi maklumat profil. mcm mana tu ya, boleh bantu?.. tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. utk pertanyaan detail awk boleh wassap ke nombor ni... 010-2098444

      Delete