Wednesday, February 11, 2015

5' divan bed frame


eh.. ade bau kedai la... muahaha.. actually xde la bau sgt dah pn... 24/1/15 ritu akhirnya aku beli jgk katil utk ganti katil besi yg aku pakai selama ini... selamat dah.. 3 - 4 buah kedai la jgk aku pusing..susah betul nak cari idaman hati.. almaklum la nak cari edisi bajet n design yg berkenan di hati.. memilih jgk ek aku ni..ish3.. n kali ni aku x beli set pn.. just bedframe only.. ha la, nnti lps kawin tinggal jgk kan.. plan lps kawin bru bli yg 1 set pny.. muehehe.. mahal ke x ek?.. rege die sebenar RM4++.. bodek punye bodek dpt la kurang RM350.. dn aku pn malas nak p k lagi.. rembat je la kan... lg pn aku p k mmg nak beli kat area rumah aku je.. senang kalau pe2 hal..


nak dijdkan crite, mmg terjadi pn pe2 hal tu..at first mase delivery tu sume ok.. tp sbb mase tu aku xde kat umah..so, x dpt la nak fully check.. hmm. agak frustrated jgk sbb dlm seminggu 2 lps guna ade bunyi time ddk.. haiya.. baru beli xkn dah rosak kot. tp xde tunjuk tanda2 retak ke, patah ke..cume time ddk je either time ade tilam @ ddk atas frame tu je ade bunyik... so, sbb aku ni x bape puas ati, aku kol blk org yg aku beli aritu.. then wassap kat die kerosakan yg ada.. (2/2/15) ritu.. ye la kan.. x syok r baru beli dah bunyi.. blum sebulan pn.. at first taukeh tu ckp warranty cume kalau ade patah je.. tp aku mmg x stuju, then aku record bunyi tu.. last2 die ckp amik mase dlm 2 mggu baru replace baru.. tp design yg same la..ok.. i am waiting... dan finally, semalam (10/2/15) somebody kol me n kate nak anta katil baru ptg tu jgk,, dlm kul 5 - 6 n tgk krosakan yg aku report tu... ha.. dtg la.. welkam to my house.. sekali lg aku xde sbb aku keje.. mak aku jgk yg jd org tghnye.. xpe la.. so, blk kang baru aku nak check ok ke x replacement tu... hope no more bunyi2..


omey x?.. dark brown + red... ni la bed frame nye....