Tuesday, June 10, 2014

serabut...

lately.. aku suke sgt p k..
ape bende yg aku p k ek??..
ntah la.. macam2 ada...
time ni la nak serabut kpale otak ni...
aissshhh... nape aku rasa pelik ek..
ade rasa sesuatu...
ape bende pn aku x pasti..
tp sesuatu yg x enak la..
ke aku yg over thinking nih...
huhu.. sadis betul la...
time2 camni la setan nak hasut macam2..
suke sgt la kalau aku duk p k yg bukan2..
wahai HATI.... berhati2 la kamu...
waspada selalu...
jgn p k yg -ve sangat..
InsyaAllah... xde pape...
perasaan hang ja tu... 
Doa byk2...
smoga Allah memberkati hubungan kami ini...
Dia tau yg terbaik utk hang...
jgn duk pikiaq sgt k... 
hadapi dengan senyuman...
semua kan baik2 saja...




Monday, June 2, 2014

kecewakah aku??..

hati.. knape dgn kamu??..
r u OK??..
i know u r NOT ok...
please syg.. jgn putus asa...
jgn kau biarkan hati mu penuh duka..
adat la.. lumrah dunia..
x semua dlm hidup ni dpt menggembirakan kita...
kdg2 kita terpaksa berpura2 bahagia dpn mereka...
bukan bererti munafik..
cume kdg2 org len x perlu tau apa yg kita rasakan saat itu..
yakin la selalu..
Perancangan Allah itu adalah yg terbaik utk aku, kamu...
utk dia & mereka semua..
tolong la faham... 
didik la hati.. supaya sabar...
tetap di paksi yg sama...
jgn kau menyimpang dari kebenaran...
Allah... Allah... Allah...
jauhkan la hati ni dari rasa kecewa Ya Tuhan..
maafkan aku Ya Allah...
jika selama ini.. aku sandarkan makna bahagia itu pd makhluk Kamu..
ternyata aku silap... silap menilai erti itu...
biarkanlah aku sendiri.. aku perlu pergi...
mgkn seketika..
ntah sampai bila... membawa diri ini...
teruskanlah kamu begitu... dgn cara kamu...
aku dah penat nak fikir pasal org len..
biarlah aku rawat luka ini sendiri...